Natuurvoedingsadvies

Je bent wat je eet!

Als er een wens is om het eet-, drink- en leefstijlpatroon aan te passen of een reinigingskuur te volgen (detox), kan ik daarmee helpen.

Ook als je last heb van fysieke klachten zoals vermoeidheid, darmklachten, buikpijn, spijsverteringsproblemen,  vruchtbaarheidsproblematiek,  een schommelende bloedsuikerspiegel, een slechte huid, emotioneel eten, jojo effecten, etc.

Als  we samen aan de slag gaan, kijken we wat er op dat moment haalbaar is. Alles gaat in het tempo wat je op dat moment aan kunt. Ik oordeel niet, maar sta naast je, om je te helpen daar te komen waar je wilt zijn.  Het advies en de daarbij behorende begeleiding, is geen dieetmaar een aanpassing aan je levensstijl. Ook kijken we, als je hiervoor open staat, naar je mindset op het gebied van voeding.

Afvallen (of aankomen) is dus geen doel, maar het kan wel een gevolg zijn van de wijzigingen in het eetpatroon en welke nieuwe keuzes je hierdoor gaat maken. Je lichaam vindt haar natuurlijke balans terug. Bij een gezonde eetstijl hoef je geen honger te lijden en je kan zeker lekker genieten van je eten. In kleine of grote stappen, iedereen kan dit, ook jij!

Je vult van te voren een vragenlijst in, die ik je per email ga sturen, na het maken van de afspraak. Tijdens het consult bespreken we deze, stel ik aanvullende vragen en geef ik adviezen.

Duur: 60 minuten
Locatie: Ik kom aan huis tenzij anders afgesproken. Op woensdagen ben je ook bij mij thuis welkom of we spreken elkaar via Skype of Zoom.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren