Uitleg behandelingen

Ben je vaak moe, heb je blessures, chronische aandoendingen, acute of onverklaarbare klachten?

Heb je vaker darmklachten, rugklachten of emotionele aspecten die je in de weg zitten, zoals angst, stress, onrust of piekeren? Is de zin: “leer er maar mee leven”?  genoemd en voelt dit niet juist? Geef het niet op, kom ontdekken of we er iets aan kunnen doen!

Vaak worden alleen symptomen behandeld. Dit is in bepaalde gevallen gewenst en nodig, maar lost de echte oorzaak van de problemen niet op. Hierdoor kan een klacht terugkomen of een chronische vorm aannemen. Soms zie je dat er steeds maar nieuwe klachten bij komen. Dit is een signaal van het lichaam dat er iets niet goed zit. Maar wat? En wat is er aan te doen?

We kijken bij Nouka Natuurgeneeskunde verder dan die vervelende symptomen, we sporen de oorzaak van de klachten op en behandelen deze!

Dit doen we op verschillende manieren, alle behandelingen hebben dezelfde natuurgeneeskundige basis: het doel is om de oorzaak van klachten te vinden en het lichaam voorzien van de juiste informatie, zetjes in de rug en juiste voeding, zodat het zichzelf weer kan herstellen.

Alle behandelingen zijn natuurgeneeskundige behandelingen.

Ik gebruik het NES Health systeem altijd als basis. Maar desondanks is het indien gewenst ook mogelijk om losse behandelingen (bv. alleen massage of alleen voedingsadvies) te boeken. Neem dan even contact op voor overleg.

Met het NES systeem kunnen energie en informatieverstoringen in het lichaamsveld (Human Body Field) in kaart gebracht worden en behandeld, zodat de biologische en chemische processen in het lichaam (en geest) weer goed functioneren. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Chronische ziekten kunnen hierdoor voorkomen worden, maar ook acute of reeds bestaande aandoeningen kunnen goed worden behandeld met het NES systeem.

Na de analyse van uw scan, wordt de behandeling ingezet. Deze bestaat uit 2 stappen:

1.Een directe eerste correctie van blokkades in uw lichaamsveld met de Mi-health. Dit is een medisch gecertificeerd behandelaparaat, welke werkt op basis van pulserende electromagnetische veldtherapie (PEMF).

2Om blijvend resultaat te behalen, ga je thuis verder met de behandeling door het innemen van druppels, de NES infoceuticals.

Deze infoceuticals werken op celniveau om blokkades en verstoringen  te corrigeren, welke kunnen zijn ontstaan door fysieke of emotionele problemen, shocks, het afvoeren van chemische toxines en omgevingsverstoringen.

Het NES Health systeem is ontwikkeld door Peter Fraser, het is veilig, effectief en eenvoudig te gebruiken. De infoceuticals worden gebotteld onder farmaceutische condities in een fabriek met FDA en GMP erkenning. 

Voor een beschrijving van de overige behandelingen, klik op de kopjes onder de pagina “behandelingen”. Meer informatie over NES Health is ook te vinden op mijn NES blogpagina of op de internationale website.

Overige onderdelen van de behandeling 

De behandeling kan naast de NES behandeling, bestaan uit: voedingsadvies, detoxbegeleiding, bewegingsadviezen, supplementadvies, voetreflexologie, (zelf)inzicht vergroten dmv aanvullende coaching, adviezen om zelf de regie over je leven terug te pakken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren