NES scan en behandeling

Met het NES Health systeem kunnen een tal van klachten en aandoeningen aangepakt worden. Met NES gaan we echt op zoek naar de oorzaak en vindt er gerichte behandeling plaats, bij mens en dier. Hierdoor wordt de gehele gezondheid verbeterd op zowel fysiek als mentaal en emotioneel niveau. Je merkt dat je op alle vlakken meer in balans komt en meer energie krijgt. De diepe en verrassende werking van deze methode, kun je alleen echt goed begrijpen door het zelf te ervaren.

Dit revolutionaire systeem is na jaren lang onderzoek,  ontwikkeld door Peter Fraser en Harry Messey. Het is veilig, effectief en eenvoudig te gebruiken. De infoceuticals worden gebotteld onder farmaceutische condities in een fabriek met FDA en GMP erkenning.  NES Health is gebaseerd op de kwantumfysica en oude oosterse kennis van oa meridianen (energiebanen die door ons lichaam lopen), het is genezing door informatieoverdracht, zodat je lichaam weer weet wat het moet doen.

Een  NES Health behandeling bestaat uit  3 stappen:

1. Een Human Body Field scan en analyse. Je legt je hand op het apparaat en binnen korte tijd verschijnen de resultaten op mijn scherm.

2. De eerste behandeling met de NES MiHealth; Dit is een medisch gecertificeerd behandelapparaat, welke werkt op basis van pulserende elektromagnetische veldtherapie (PEMF). Het is veilig en pijnloos.

3. Om blijvend resultaat te behalen, ga je thuis verder met de behandeling door het innemen van druppels, de NES infoceuticals. Deze werken op celniveau om blokkades en verstoringen  te corrigeren, welke kunnen zijn ontstaan door fysieke of emotionele problemen, shocks, toxines of omgevingsverstoringen.

Om meer te lezen wat NES precies is, klik HIER 

Tijdens het eerste consult vindt de scan en analyse plaats en krijg je direct een eerste behandeling. Tijdens de behandeling maken we de natuurgeneeskundige intake (ik stel vragen over je gezondheid, vraag naar de klachten en we bespreken eventuele bijzonderheden) compleet en starten we direct de eerste behandeling.

Aan het eind van het consult, stel ik een persoonlijke combinatie NES Infoceutical flesjes voor je samen. Welke je dagelijks inneemt met mineraalwater of zo in de mond. De druppels zijn als het ware een verlenging van de scan en behandeling. Zo wordt de informatie en energetische behandeling thuis elke dag voortgezet voor een optimaal en blijvend resultaat.

Meestal zit er een aantal weken tussen de volgende behandeling en een eventuele vervolgscan. De infoceuticals die je thuis in neemt, hebben de tijd nodig om te werken. De frequentie van behandelingen wordt altijd afgestemd op je persoonlijke situatie en reacties op de behandelingen. Het is mogelijk om on-body of off-body te werken, zodat ook bij ernstige pijnklachten, op zien tegen lichamelijke aanraking of brandwonden, een effectieve behandeling mogelijk is.

Scanner huren

Voor langere trajecten, heftige aandoeningen waarbij intensieve behandeling gewenst is, of als je simpelweg ver weg woont, is het ook mogelijk om een kleine scanner te huren voor 5 euro per week excl. verzendkosten en borg. Vraag om meer informatie als je hier interesse in hebt.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Praktische info

Duur: Het eerste consult is ca 1,5 uur. Losse vervolgbehandelingen duren ongeveer 45 minuten. Voor de prijs zie tarieven.

Locatie: Op woensdagen ben je volgens afspraak wolkom in mijn praktijk aan de Mennonietenlaan 8a in Wageningen. Op andere dagen kom ik bij je thuis of naar je werkplek (in overleg). Ik neem alles mee, je hoeft niets te regelen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren