Massage

Een massage kan onderdeel zijn van een natuurgeneeskundig consult, maar kan ook los geboekt worden. Bijvoorbeeld om beter in je vel te komen, bij jezelf tekomen, te ontspannen of de doorbloeding te verbeteren. Ook is het een mooie manier om tijdens een detoxperiode afvalstoffen kwijt te raken en te ontspannen.

NIEUW! – NES  Aroma massage!

Ervaar de krachtige combinatie van helende en ontspannende frequenties van NES (kijk hier om  over NES te lezen) en mijn handen die je masseren, met een hoogwaardige en 100% pure, natuurlijke olie van DoTerra. De oliesoort wordt afgestemd op je klacht of wens (bv ontspanning, aarding, energie boost, of een opbeurend gevoel ervaren).

Hoe ziet de NES Aroma massage eruit? 
Je ligt in de aangenaam warme praktijkruimte, toegedekt door grote handdoeken. Je mag je ondergoed aanhouden. Voor de dames is het fijner zonder BH, maar ik kan hem ook gewoon losmaken zodat je erop kunt blijven liggen, als je dat fijner vindt.

Door middel van zachte pads, die ik 2 verschillende delen van je rug leg, ontvang je de diep ontspannende en helende frequenties van het NES apparaat (de MiHealth genoemd). Mijn handen masseren je rug, schouders, nek, hoofd en voeten. Met name massage van je hoofd en voeten hebben een heel ontspannende uitwerking op je stress niveau en zorgen je echt in je lichaam komt en spanning los kunt laten.

Ervaar het zelf maar eens!

Voorafgaand aan de massage worden kort jouw klachten en wensen besproken.

Duur: 60 of 90 minuten (voor tarieven klik hier)
Locatie: Je bent op afspraak welkom in mijn praktijk aan de Mennonietenlaan 8a in Wageningen.

Massage

Wist je dat je ook een volledige voetreflex massage kunt boeken?  Hiervoor kan gekozen worden als je:

  • Je bevalling op gang wil laten komen, mits je over je uitgerekende datum heen bent. (Kijk eens naar het mogelijke effect bij het kopje ervaringen.)
  • Je veel in je hoofd zit en graag alleen een voet en onderbeen massage wilt om te helpen aarden.

 

 

NB1:  Het is wellicht overbodig te vermelden dat de massages niet van erotische aard zijn!

NB2: Als je wilt dat je haar niet vettig wordt, geef het dan zelf van te voren aan. Dan start ik bij je hoofd zonder de olie, en doe daarna de rest van de massage met de olie.

 

 

BewarenBewaren