Ervaringen

Ervaringen van clienten

Deze ervaringen zijn niet bewerkt en worden uitsluitend geplaatst met toestemming van de client. Heb je zelf een ervaring bij Nouka Natuurgeneeskunde, die je graag wil delen? Stuur me een email met je verhaal en toestemming voor plaatsing.

Vrouw, anoniem – bevalling komt niet op gang
Omdat ik over mijn uitgerekende datum was, zocht ik naar een manier om de bevalling op een natuurlijke wijze op gang te brengen. Een vriendin van mij raadde mij aan om voetreflex massage te proberen. Zo kwam ik uit bij  Melanie van Nouka Natuurgeneeskunde.
Ik voelde meteen dat de baby in mijn buik reageerde op de massage! Bij controle van de verloskundige bleek ik 4 cm ontsluiting te hebben. Diezelfde avond is onze zoon geboren in het ziekenhuis.

Martijn, 36 jaar – rugklachten van oude hernia
Al jaren liep ik met een zeurende pijn in mijn onderrug. Ik ben bij diverse therapeuten en artsen geweest en vaak was de uitkomst, dat ik maar met de pijn moest leven of dat de specialist zijn of haar kunstje deed en hoopte dat mijn pijn minder zou worden. De pijn was soms even minder, maar snel was ik terug bij af.
Toen hoorde ik van NES therapie. Ik vond het wel vaag klinken, maar na een gesprek met Melanie, sprak mij de manier van behandelen aan. Niet het gevolg aanpakken maar de oorzaak en ook op basis van wat mijn lichaam aangaf. Dat vond ik heel fijn en ook logisch klinken.
Na de eerste behandeling schrok ik heel even, ik ben ik eerst ziek geworden. Ik begreep na de uitleg van Melanie, dat dit een natuurlijke reactie van het lichaam was en betekende dat er iets op gang was gekomen. Na iedere behandeling, en het daarnaast nemen van de druppels, werd mijn rug pijn steeds minder. Nu heb ik zelfs helemaal geen rugpijn meer. Dat is nog geen enkele therapeut gelukt. Ik ben Melanie zeer dankbaar en ik voel mij een stuk fitter!

Wolfgang – verschillende klachten
Ik loop al een tijd bij een homeopaat en chiropractor. Natuurgeneeswijzen hebben mijn interesse want als het zonder medicijnen kan vind ik dat het fijnste.
Toen ik bij Melanie gescand werd herkende in de punten die eruit kwamen wel. Ik kreeg de eerste ronde NES infoceutical druppels en die nam ik elke dag. Ik merkte ik al snel resultaat. Ik heb al een paar jaar dagelijks last van bloedend tandvlees. Dit is nu helemaal weg! Heel bijzonder, omdat dit niet mijn hoofdklacht is. Zo zie je maar dat het heel breed werkt op je lichaam. Ik ben nog niet zo lang bezig dus over de overige klachten kan ik nu nog niets zeggen.  Dat zal ik nog laten weten.